Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice Klimakterij.hr (u nastavku Klimakterij.hr) i svih njenih dijelova koje je u vlasništvu tvrtke Bioeliksir Europa d.o.o. Zagreb, smatra se da ste upoznati i pristajete na ovdje navedene Uvjete korištenja.

Korištenjem bilo kojeg sadržaja koji su objavljeni na web stranici Klimakterij.hr korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz takvog korištenje te prihvaća koristiti sadržaje isključivo za osobnu upotrebu i vlastitu odgovornost.

Korištenje sadržaja
Klimakterij.hr korisnicima u dobroj namjeri osigurava besplatno korištenje sadržaja. Web stranica Klimakterij.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane korisnika te linkova na vanjske stranice.

Dijelovi sadržaja koji su o zdravstvenim teškoćama ili ostalim neprilikama u životu ne sadrže sve kompletne medicinske informacije i nisu zamjena za bilo koji način liječenja ili pomoći. Informacije koje su sadržane na web stranici Klimakterij.hr ne bi se smjele koristiti za liječenje zdravstvenih teškoća bez savjetovanja s liječnikom.

Autorska prava
Klimakterij.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava Klimakterij.hr i podložno je tužbi.

Autor koji smatra da je Klimakterij.hr povrijedio njegova autorska prava ima mogućnost takav sadržaj odmah prijaviti (e-mail: posjetitelj@klimakterij.hr) i Klimakterij.hr će prijavu razmotriti i u slučaju utvrđivanja povrede, u najkraćem mogućem roku ukloniti sporni saržaj.

Pravila prenošenja sadržaja
Prenošenje sadržaja i informacija objavljenih na Klimakterij.hr dozvoljeno je uz uvjet da se ne prenosi iz orginalnog teksta više od 1200 slovnih znakova, pri čemu je obavezno navesti izvor a ako je riječ o web stranici onda je obavezno staviti link na orginalni tekst.

Linkovi na vanjske stranice
Klimakterij.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastite stranice. Klimakterij.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan web stranice.

Pravila komentiranja
Komentari objavljeni na web stranici Klimakterij.hr ne odražavaju stav vlasnika web stranice. Svim korisnicima web stranice Klimakterij.hr zabranjeno je vrijeđati, prijetiti, objavljivati neistinite informacije. Klimakterij.hr pridržava pravo ukloniti svaki komentar koji po slobodnoj ocjeni predstavlja kršenje ovih Uvjeta. U slučaju učestalog kršenja Uvjeta, Klimakterij.hr pridržava pravo blokirati korisnika.

Izmjene uvjeta korištenja
Klimakterij.hr zadržava pravo promjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj web stranici.

Zaštita privatnosti
Sve o zaštiti privatnosti pročitajte ovdje.

U Zagrebu, 01.03.2019.
Klimakterij.hr
E-mail: posjetitelj@klimakterij.hr
Vlasnik web-stranice:
Bioeliksir Europa d.o.o.
Zagreb
Julija Knifera 2

ODABRALI SMO ZA VAS