Pišite za nas

Ukoliko imate interesa kao posjetitelj-korisnik web stranice Klimakterij.hr možete nam se pridružiti i pisati za nas.
Klimakterij.hr je web stranica koja govori o životu žena srednjih godina. Razdoblje perimenopauze, menopauze i klimakterija. Težimo da web stranice informira o problemima koji se tad pojavljuju i da ponudimo informacije koje će motivirati žene da nastave kvalitetno živjeti bez obzira radi li se o obitelji, poslu ili brizi za vlastitu sreću.

Na web stranici obrađuju se sljedeća područja – kategorije o kojima možete pisati:

  • perimenopauza, menopauza i klimakterij
  • ljubav i veze
  • Lifestyle
  • sport i tjelovježba
  • stres i raspoloženje
  • zdrava prehrana i težina
  • Anti-Ageing
  • prirodna (alternativna) medicina.

Pravila pisanja
Prema kategorijama dopuštamo da vi slobodno izaberete temu o kojoj ćete pisati. Ideja mora biti vaša, članak orginalan i nigdje prije objavljen. Želimo da posjetiteljima web stranice (žene iznad 40 godina života) ponudite vlastitu priču ili korisnu informaciju o nekom proizvodu, usluzi koja im može pomoći.
Svaki članak može sadržavati do dva vanjska tekstualna linka povezanih s temom članka kroz koje se želi spomenuti ili predstaviti nešto korisno (npr. vlastita web stranica/blog, proizvod, usluga …). Linkovi se mogu staviti na kraju teksta i to na način da se napiše dio teksta iz članka i link stranice. Članak mora sadržavati minimalno 300 riječi. Nije potrebno prilagati slike. Svakom članku mi ćemo dodati odgovarajuću sliku ili više njih. U slučaju da pošaljete slike uz članak možemo odlučiti da vaš članak objavimo ali ne i priložene slike. Mi zadržavamo pravo da na članku uredimo stil, fontove, pravopis, gramatiku …

Objavljivanje članaka
Napišete i pošaljete nam članak kao dodatak elektroničke pošte na e-mail: vasclanak@klimakterij.hr u .txt, .doc ili .docx formatu. U roku od 72 sata odgovorit ćemo da li ćemo objaviti članak na web stranici Klimakterij.hr. U slučaju da smatramo da vaš članak nije za posjetitelje naše web stranice u istom roku odgovorit ćemo elektroničkom poštom da nismo u mogućnosti objaviti vaš članak.
Pozitivnom odgovorom s naše strane da ćemo objaviti vaš članak dajete nam pravo da javno objavimo vaš sadržaj na web stranici Klimakterij.hr i svim društvenim mrežama te da se slažete da svoj članak nećete objaviti negdje drugdje.

Kontakt za autore članaka
Odlučili ste napisati članak ali trebate više informacija uvijek ste dobrodošli. Kontaktirajte nas putem e-mail: vasclanak@klimakterij.hr

Zahvaljujemo !

U Zagrebu, 01.03.2019. godine

Klimakterij.hr
E-mail: vasclanak@klimakterij.hr
Vlasnik web-stranice:
Bioeliksir Europa d.o.o.
OIB:13939479333
Zagreb
Julija Knifera 2

ODABRALI SMO ZA VAS